Därför bör du checka in på ett spahotell

Kombinationen av spa och hotell ger dig det bästa av två världar. När du är stressad och behöver avkoppling kan du checka in på ett spahotell och varva ner. Här får du tre anledningar till varför du bör boka in en vistelse på ett spahotell.

Det är en avkopplande plats

Det flesta hotell är generellt lugna platser som ger dig möjlighet att ta det lugnt. Spahotell tar dock lugnet till en ny nivå. De ligger ofta på en vacker och naturnära plats, exempelvis vid havet. Hotell Stenungsbaden strax utanför Göteborg är ett exempel på ett spahotell med havet runt knuten. Här kan du ta del av deras förmånliga spa erbjudande där både spa och boende ingår. Det finns olika paket att välja bland så att du kan få ut det mesta av din semester. Du kan njuta av havsutsikten samtidigt som du kopplar av på spat. Hotellet har två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och bastu. Självklart finns det möjlighet att ta sig ett dopp i havet året runt och sedan värma sig i hotellets havsbastu. Perfekt för dig som vill återhämta dig, stressa mindre och komma bort från vardagsbestyren.

Allt du behöver på samma ställe

Fördelen med ett spahotell är att det mesta finns under ett och samma tak. Utöver härliga spabehandlingar kan du även träna, sova gott och njuta av god mat och dryck.

Du behöver inte resa långt

Många svenskar vill undvika att flyga och väljer hellre klimatsmarta transportmedel som tåg. Därför bör du med fördel välja ett spahotell i Sverige som du kan åka till med tåg. Som tur är finns det många härliga svenska spahotell att välja bland.

Relaterade inlägg