Borlänge är en av Dalarnas mest lockande städer på grund av dess vackra vyer, shopping och kultur. Oavsett om du ska dit med jobbet eller för nöjes skull kan du bo på något av deras trevliga hotell under din vistelse. Förutom att du kan bo på hotell finns det andra aktiviteter du kan ägna dig åt när du är på plats, vilket du får tips om nedan.

Något i magen

Det är viktigt att få i sig mat och energi för att du ska orka med resten av dagens aktiviteter. Det finns lunch Borlänge om du är sugen på att äta pizza, kyckling eller sallad på den populära restaurangkedjan Pizza Hut som även finns i Borlänge. Lunchbuffén bjuder på flera olika sorters pizzor och annan mat såsom smörgåsar och kyckling som du kan välja och vraka mellan och unna dig en riktigt god lunch. Är ni ett sällskap kommer ni kunna hitta något som alla tycker om. Det finns givetvis också vegetariska alternativ för de som föredrar det. I priset ingår även måltidsdryck. Dessutom får du möjlighet att ladda om dina batterier i trevliga lokaler och du kommer gå därifrån mätt och belåten.

Shopping

Oavsett vad du är i behov av att köpa kan du hitta det i Borlänge. Det finns många olika sorters butiker att välja bland. Både butikskedjor som H&M och Åhléns, men också lokala butiker för dig som är nyfiken på det mer lokala. Du hittar allt från skor och kläder till elektronik och heminredning.

Relaterade inlägg