5 anledningar att välja ett lägenhetshotell vid nästa resa

Det finns ett antal fördelar med att bo på ett lägenhetshotell. Till exempel har lägenheterna oftast ett pentry, vilket är mycket bekvämt om du önskar att laga mat under resan. Men utöver det finns det andra anledningar. Några av dem har vi skrivit ned i den här korta artikeln.

5 fördelar med att bo på ett lägenhetshotell:

1. Bekvämlighet: De passar perfekt för den korta weekendresan i Barcelona, såväl som för längre perioder såsom en månadsvistelse. Hos ett lägenhetshotell har du i princip alla bekvämligheter som vanliga hotell erbjuder – alltifrån daglig städning till service från vänlig personal. Vissa lägenhetshotell erbjuder även frukostbufféer och gratis wifi till sina gäster!

2. Frihet: Du är fri att komma och gå som du vill utan några begränsningar som hos ett traditionellt hotell med fasta in- och utcheckningstider. Samtidigt känns de hemtrevligare än vanliga hotellrum då du oftast brukar ha ett eget kök, vardagsrum, badrum och sovrum.

3. Kostnadseffektivt: De brukar som regel vara billigare än vanliga hotell. I synnerhet förändras inte priset oavsett hur många gäster som bor i lägenheten, vilket gör lägenhetshotell till ett utmärkt val för familjer såväl som till vänner.

Relaterade inlägg