Fantastiska hotell med vinupplevelser

För alla vinälskare där ute finns det många möjligheter att få ta del av sin absoluta favoritdryck. Vin har blivit en av världens mest populära drycker och det anordnas otaliga tillställningar i vinets ära. Idag kan du t.ex. boka vinprovning för dig och dina vänner, men du kan också åka på nischade vinresor eller på bo vinhotell.

Just vinhotell är något som vi ska titta närmare på. Det är lätt att tro att ett vinhotell är ett hotell som endast serverar vin, men så är inte fallet. Istället är det ett hotell som har valt att nischa sig lite extra mot den välsmakande drycken och erbjuder roliga och spännande upplevelser för alla vinälskare. Naturligtvis behöver du inte bo på hotell bara för att du älskar vin. Vänder du dig till den välsorterade onlinebutiken Vinoteket där du kan beställa hem dina favoritviner med leverans direkt till din dörr, utan att du behöver lämna din bekväma soffa. Vinoteket har även större vinlådor, t.ex. till större tillställningar. Ett vinhotell är dock ett utmärkt alternativ för dig som söker det lilla extra.

Sveriges bästa vinhotell

The Winery Hotel – Perfekt för dig som bor i Stockholm eller som vill besöka huvudstaden. Här framställs vinet direkt på hotellet och serveras i någon av de två restaurangerna, i vinbaren eller på takterrassen.

Ästad Vingård – På Ästad Vingård får du göra mer än att bara njuta av fantastiskt vin. Här hittar du även boende för natten, såväl som ett utmärkt spa med många olika behandlingar.

Hotel Svea – På Hotel Svea kan du boka in ett vinpaket där du får möjlighet att lära dig mer om hur vin framställs. Paketet inkluderar en helhetsupplevelse med upphämtning, vinprovning och mycket mer.

Relaterade inlägg