Samla dina lån och få råd att bo på hotell

Drömmer du om att åka på en härlig semester och få bo på hotell? Njuta, relaxa och uppleva äventyr. Men plånboken sätter stopp. Då ska du samla dina lån och ta tag i din ekonomi, så får du pengar över att bo på hotell många nätter.

Samla dina lån

Om du redan idag samlar alla dina lån till ett endaste lån kan du bokstavligen spara ihop lika mycket som en eller ett par hotellnätter till nästa månadsskifte. Ju fler lån du har, desto mer betalar du i ränta och avgifter. Särskilt om du har mindre kreditlån. De kan verkligen äta upp din ekonomi. Rentav stjälpa dig att aldrig få en hållbar privatekonomi. När du samlar lånen får du ett lån, utan avgifter och med låg ränta. På Nstart får du även rådgivning och hjälp. Du kan rent av samla dina lån om du har betalanmärkningar. Deras mål är att göra dig skuldfri. Gå in på Nstart och samla dina lån för en ny ekonomisk framtid.

Få råd med hotell

Du kommer alltså redan inom en månad att spara pengar genom att minska räntan. Och minska risken för betalpåminnelser som verkligen är pengarna i sjön. De pengarna kan du använda för att få råd med en skön semester på. För att få en god ekonomi ska du undvika lån. När du vill göra en rolig resa och bo på hotell ska du alltid först spara ihop pengarna. Då behöver du inte betala hotellnätterna i efterhand och med ränta. Men det är än klokare att faktiskt försöka betala av på ditt lån i högre takt, så att lånet minskar och du blir fri på riktigt. Om du också börjar att investera pengar i aktier, så kommer du få passiv inkomst. Om tre-fem år kanske du kan åka på semester som du inte ens har behövt arbeta ihop. Dina aktier och minskade lån har gett dig extrainkomsten.

Billiga hotellnätter

Om du verkligen behöver komma iväg på en semester nu är det smart att boka så billiga hotellnätter som möjligt. Res billigt med buss eller bil. Bo flera i samma rum och hyr helst ett rum i ett lägenhetshotell, så kan ni laga egen mat och hålla nere kostnaderna.

Relaterade inlägg